Sådan skriver du til din læge

På www.emailkonsultation.dk kan du skrive til både lægen og sekretæren og det er også der du får svar, og ofte også meddelelser om f.eks. blodprøveresultater og lignende.

For at bruge www.emailkonsultation.dk skal du være tilmeldt og have en adgangskode og et brugernavn. Du kan blive tilmeldt ved at henvende dig til sekretæren og oplyse din email-adresse, men du kan også tilmelde dig selv på www.emailkonsultation.dk.

Når du er tilmeldt vil du altid få en besked på din almindelige emailadresse, når der kommer en ny besked til dig på www.emailkonsultation.dk.

Du kan også downloade Minlæge app hvorfra du nemt kan skrive til klinikken, se dine prøvesvar og booke tider. Du kan også lave receptfornyelser via Minlæge app og holde øje med hvor mange medicinudleveringer du har tilbage 

Hvis du har fået taget en blodprøve, eller været til en undersøgelse f.eks. på et sygehus, vil lægen sende dig resultatet og hvad det betyder for dig via www.emailkonsultation.dk, ofte i samme øjeblik hun selv ser svaret på sin skærm. Du kan så læse svaret når det passer dig bedst. Det er nemt og hurtigt for lægen, og patienten slipper for at ringe.